o naszym menu O naszym menu
Poniedziałek
-
Krupnik z kurczakiem
-
Kotlet schabowy panierowany– zestaw
-
Kotlet schabowy drwala zapiekany z pieczarkami boczkiem i serem – zestaw
-
Filet z kurczaka po parysku - zestaw
-
Kotlet drobiowy pożarski – zestaw
-
Gulasz wieprzowy - zestaw
-
Risotto z kurczakiem 450g
-
Pierogi z mięsem i okrasą - 8 szt
Wtorek
-
Zupa gulaszowa
-
Krupnik z kurczakiem
-
Kotlet schabowy panierowany – zestaw
-
Filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych – zestaw
-
Devolay z masłem i serem - zestaw
-
Pieczeń wieprzowa w sosie mięsnym – zestaw
-
Pieczeń wieprzowa w sosie mięsnym – zestaw
-
Pulpety w sosie pieczarkowym - zestaw
-
Risotto z kurczakiem i warzywami
-
Bigos tradycyjny 450g
-
Pierogi z mięsem i okrasą 8 szt
-
Kotlet drobiowy pożarski - zestaw
Środa
-
Kapuśniak
-
Barszcz czerwony
-
Kotlet schabowy panierowany– zestaw
-
Kotlet schabowy zapiekany jajkiem i bekonem– zestaw
-
Filet z kurczaka zapiekany z grillowanymi warzywami - zestaw
-
Filet z kurczaka panierowany – zestaw
-
Polędwiczki z kurczaka w sosie kokosowym – zestaw
-
Pieczeń wieprzowa w sosie mięsnym – zestaw
-
Krokiet mięsny
-
Barszcz czerwony z krokietem mięsnym
-
Leczo drobiowe z ryżem
-
Pierogi z mięsem i okrasą 8 szt
Czwartek
-
Zupa meksykańska
-
Kotlet schabowy panierowany– zestaw
-
Filet z kurczaka panierowany – zestaw
-
Rolada wołowa Karlika w sosie mięsnym – zestaw
-
Placek po węgiersku z surówką z ogórka kiszonego
-
Kotlet mielony - zestaw
-
Gołąbek w sosie pomidorowym
-
Pierogi z mięsem i okrasą 8 szt
Piątek
-
Zupa ogórkowa
-
Kotlet schabowy panierowany– zestaw
-
Kotlet schabowy zapiekany brokułami i beszamelem – zestaw
-
Filet z kurczaka w panierce panco – zestaw
-
Filet z dorsza w panierowany - zestaw
-
Wieprzowina na sposób orientalny
-
Krokiet po gruzińsku w sosie pieczarkowym
-
Pierogi z mięsem i okrasą 8szt
Sobota
-
Żurek śląski
-
Parzybroda
-
Pieczeń wieprzowa faszerowana pieczarkami w sosie - zestaw
-
Schab faszerowany warzywami w sosie - zestaw
-
Szef kuchni poleca
Kotlet schabowy panierowany – zestaw
-
Filet z kurczaka w panierce panko – zestaw
-
Kotlet schabowy panierowany - zestaw
-
Udko faszerowane serem feta i suszonymi pomidorami – zestaw
-
Golonko gotowane z musztardą
-
Szef kuchni poleca
Golonko gotowane z kapustą zasmażaną z musztardą – zestaw
-
Żeberka w sosie pieczeniowym - zestaw
-
½ Kurczak z rożna - zestaw
-
½ Kurczak z rożna bez dodatków
Niedziela
-
Rosół z makaronem
-
Szef kuchni poleca
Rolada wołowa w sosie mięsnym - zestaw
-
Rolada wieprzowa w sosie mięsnym - zestaw
-
Devolay z serem i masłem panierowany - zestaw
-
Pieczeń wieprzowa faszerowana pieczarkami w sosie - zestaw
-
Schab faszerowany warzywami w sosie - zestaw
-
Szef kuchni poleca
Kotlet schabowy panierowany – zestaw
-
Filet z kurczaka w panierce panko – zestaw
-
½ Kurczaka z rożna - zestaw
-
½ Kurczaka z rożna solo
-
WEGE: Camembert panierowany- zestaw